piątek, 12 maja 2017

Hotel lednice

Hotel Zamecky Lednice położony jest w wiosce Lednice, na terenie wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO parku przy zamku w Lednicach. Out of season, the hotel is totally quiet. Zamek Lednice należy do najznakomitszych romantycznych budowli w Czechach i został w dniu 7. Lednice-Valtice, wprowadzony na listę światowych zabytków UNESCO. Zámecký hotel Lednice realizoval projekt č.

Hotel Galant Lednice, Spa Resort Lednice i Hotel Akademie a depandance Vila Jarmila są wśród najpopularniejszych hoteli w pobliżu lokalizacji Zamek Lednice. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny. Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep.


Lednice to idealny cel podróży, jeśli chcesz zdobyć nowe doświadczenia. Lednice — nocleg w okolicy dopasowany do Twoich potrzeb. Nieważne, czy przyjeżdżasz tylko na jedną noc czy na cały tydzień.


Skorzystaj z mapy online na stronie Hotels.

Rezerwując hotel w Lednicach wiedz, że jest to miasteczko w Czechach, w kraju południowomorawskim, niedaleko granicy z Austrią i Słowacją. Hotel Galant Lednice is located in Lednice–Valtice Cultural Landscape and offers nonsmoking rooms with wired internet and satellite TV. I was astonished at how pleasant and comfortable this place was.


It was absolutely tidy and clean. When I arrived to my room, the sun was shining into the windows and there was a terrace. Zamecky Hotel Lednice is set in the village of Lednice , within the UNESCO-protected Lednice Castle Park. Featuring a wine cellar and a restaurant with a terrace serving Czech cuisine, it offers free Wi-Fi and free parking.


Overlooking the park or the street, all rooms provide hardwood floors, a mini-bar and an LCD TV. A private bathroom with a. The hotel belongs to the castle grounds and it is part of the national monument „zámek Lednice“ (the Chateau Lednice). It originally served to guests of the royal family.


There are a restaurant with an outdoor terrace, a pastry shop, a meeting room and the castle cellar. Jeho restaurace podává tradiční pokrmy a má dobře zásobené vinné sklepy. I’ve booed secretly room in this hotel for our 1st anniversary with my partner.


Very helpful team ordering a flowers and other. Szukasz hotelu w mieście Lednice?

Porównaj na KAYAK ceny ponad hoteli w mieście Lednice. Lednice hotele – sprawdź ofert noclegów. Hotele Lednice tańsze nawet do. Bezpłatna rezerwacja, bez ukrytych opłat, bezpośrednio od właścicieli z gwarancją najniższej ceny.


Najlepsze hotele spa w Lednice na Tripadvisor: setki opinii podróżnych, ceny noclegów, oferty i zdjęcia najlepszych spa Lednice, Republika Czeska. Best Value of places to stay in Lednice. Restaurace a Penzion U Fabu. Galant najdeme v obci Lednice na Moravě, v samotném srdci Lednicko-valtického areálu.


Hotel nabízí kvalitní ubytování v zámeckém stylu s možností oddechu v hotelovém wellness centru a posezení ve vinném sklípku. Hotel Salety se nachází v těsné blízkosti městského muzea a zámku Valtice, který tvoří významnou součást Lednicko-valtického areálu zapsaného na seznam UNESCO. Budova hotelu nabízí atraktivní ubytování v historickém centru města s poutavým výhledem na zámek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty