wtorek, 17 lipca 2018

Orion oid 611 62

Podziel się swoją opinią Ilość komór: komorowe, Materiał: Kamienne, Ociekacz: Ociekacz bez odpływu. Porównaj ceny w sklepach. Powyższe informacje pochodzą ze strony euro.


Niezwykle stylowy zlewozmywak kuchenny w kolorze kamienia szlachetnego onyksu. Jednym z jego zalet są: automatyczny korek z sitkiem oraz ociekacz, które dodają zlewozmywakowi funkcjonalności. Produkt został wykonany z tectonite’u. Tym symbolem wyróżniamy najlepsze sklepy w Allegro.


Gdy kupujesz od Super Sprzedawcy, masz pewność doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz! Dostępność: dni - Na zamówienie. Je vyrobený zo syntetického materiálu, tzv SMC, doteraz používaného. Sprawdź koniecznie nasze inne produkty!


Szary Raty x I dzwoń tel. Možnost vrácení zboží do dnů. Dostarczamy produkty w 3dni. Drez je určený pre skrinku od 4mm a jeho hĺbka je 1mm.


Drez je dodávaný vrátane príslušenstva pre montáž, kompletného sifónu s odbočkou na umývačku. Bowl Tectonite Inset Sink Onyx by FRANKE for £99. Kuchyňské dřezy Do obchodu Eoshop. Arena Łazienek - Twój sklep internetowy z wyposażeniem łazienek i techniką grzewczą.


Dřezy Franke patří mezi světovou špičku - dřezy jsou vyhlášené svou kvalitou, nezaměnitelným designem a špičkovým zpracováním. Fragranit je materiál vytvořený optimálním spojením drcené žuly () a akrylu (). Je vyroben ze syntetického materiálu, tzv SMC, dosud používaného pře. Spodní skříňka 450.


Rozměr většího dřezu 350. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 4mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži.


Orion oid 611 62

Není třeba nic dokupovat. Tectonite je ľahký, pevný, odolný a flexibilný materiál pre novú generáciu drezov. Jeho údržba je veľmi jednoduchá a drez si zachováva svoju brilantnosť aj po rokoch používania.


Free delivery for many products! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty