środa, 1 kwietnia 2020

Urządzenie sous vide

Urządzenie sous vide

Urządzenia do sous-vide. W asortymencie naszego sklepu znajdziesz wszystkie niezbędne urządzenia do przygotowania potraw metodą sous-vide. Taki sposób obróbki termicznej pozwala zachować naturalny smak oraz najwyższą jakość żywności.


Urządzenie sous vide

Co raz więcej lokali gastronomicznych wprowadza do swojej oferty potrawy przygotowywanie przy użyciu gotowania w próżni. Sous vide urządzenie oferty już od 10zł. Wyposażenie i akcesoria biurowe w najlepsych cenach. Zaufane opinie i szybka, bezpieczna dostawa.


Utrzymywana jest ona z dokładnością do °C! Pojemność komory, w której przygotowywane są dania, to aż sześć litrów. Chcesz serwować zdrową żywność w swojej restauracji? Już teraz w Hendi znajdziesz profesjonalne urządzenia do sous vide, a w tym m. Nie czekaj i zobacz urządzeń sous vide od Hendi! Polega ona na gotowaniu produktów w szczelnie zamkniętych woreczkach, które zostają umieszczone są w gorącej kąpieli wodnej, a następnie doprowadzane są do odpowiedniej temperatury.


Obecnie istnieje kilka typów tych urządzeń, są to termocylkulatory, wanny czy wielofunkcyjne „kombajny” z wbudowaną pakowarką próżniową. Sous Vide produkty już od 1zł Tylko aktualne oferty Porównaj ceny i opinie Znajdź najlepszą ofertę na Ceneo. Jej nazwa pochodzi z języka francuskiego, a w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. W wielu krajach na całym świecie sous vide przestaje być pojęciem nowym, gdyż technikę tę prezentuje się w programach telewizyjnych, przepisach kucharskich, a wyjątkowo często stosowana jest w dobrych. Sous-vide (po francusku w próżni) – metoda gotowania potraw, w której żywność zamknięta szczelnie w plastikowej torebce próżniowej następnie umieszczana jest w kąpieli wodnej lub parowej w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze niższej od tradycyjnego gotowania, dłużej niż w tradycyjnych procedurach gotowania.


Cyrkulator sous vide to innowacyjne urządzenie, które umożliwia przygotowywanie zdrowych, lekkostrawnych a przy tym bardzo smacznych, soczystych dań. Proces gotowania odbywa się w prosty, ale bardzo efektowny sposób - zamknięte w próżniowym opakowaniu porcje czerwonego, chudego mięsa, delikatnych filetów ryb oraz wyśmienitych. Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej - szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy.


Specjalnie do sous-vide jest przeznaczone m. To jakby duży garnek o pojemność litrów, w którym można ustawić temperaturę wody z dokładnością do stopnia C, a urządzenie będzie ją utrzymywało przez cały czas gotowania. Sprzęt do Sous Vide w sklepie Komputronik, sprawdź naszą bogatą ofertę, zobacz bestsellery i oferty specjalne, sprawdź nasze ceny. Odwiedź jeden z 2salonów w całej Polsce! Mamy To czego szukasz! Aby korzystać z tego urządzenia sous vide nie potrzeba kupować specjalnych garnków, to bardzo ważna informacja.


Można go zamocować na ściance większości typowych garnków, które posiadamy w kuchni. URZĄDZENIA GASTRONOMICZNE. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.


Urządzenie sous vide

Wykonany z wysokiej jakości materiałów sprzęt sous-vide wyposażony został w precyzyjny termostat, który pozwala uzyskać odpowiedni poziom ugotowania potrawy. W naszej ofercie znajdują się urządzenia sous-vide o różnej pojemności, które pochodzą od najlepszych marek, w tym HENDI, Poly Science, Sammic, Grant. W ofercie najróżniejsze wyposażenie gastronomii, funkcjonalny sprzęt gastronomiczny - sprawdź i zamów online!


Elektroniczne sterowanie czasem i temperaturą. Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Wyświetlacz temperatury. Możliwość zaprogramowania programów.


Tryb pracy ekonomicznej. Metoda gotowania sous vide opanowała najlepsze restauracje i rozkochała w sobie szefów kuchni. Na czym polega, co można w ten sposób przygotować i jakie korzyści płyną z próżniowego gotowania?


Technika sous vide (wym. su wi dosłownie „w próżni”) została wymyślona we Francji w latach 70.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty